Zamejsko društvo osvojilo občinstvo


Avtor: adminkp Datum: 219 dni nazaj.


S podelitvijo nagrade za najboljšo predstavo po izboru gledalcev so se zaključila 25. Novačanova gledališka srečanja. Izmed štirih tekmovalnih predstav, ki jih je izbral selektor Domen Valič, so gledalci najbolje ocenili predstavo Dohodnina v izvedbi dramskega odseka Prosvetnega društva Štandrež.

Strokovni sodelavec za gledališko dejavnost JSKD Matjaž Šmalc je podelil priznanje za najboljšo predstavo predstavnikoma Prosvetnega društva Štandrež. (Foto: GrupA)

Strokovni sodelavec za gledališko dejavnost JSKD Matjaž Šmalc je podelil priznanje za najboljšo predstavo predstavnikoma Prosvetnega društva Štandrež. (Foto: GrupA)

Društvo se je že petič udeležilo celjskega festivala ljubiteljskih gledališč, tokrat so domov odnesli tudi priznanje, ki jim veliko pomeni, pravi član štandreške dramske skupine Božidar Tabaj. Kaj še je povedal, lahko slišite na strani Radia Celje.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija. Digitalna verzija je brezplačna (12 številk), pri tiskani verziji (4 številke) pa krijete stroške poštnine (12 € Slovenija, 20 € tujina). Naročite brezplačno verzijo

Zastava manjšine enaka kot zastava Slovenije

/
Predsednika krovnih organizacij Rudi Pavšič (SKGZ) in Walter…

Še 5 dni zbiranja prispevkov za Festival Števerjan 2018

/
Slovensko Katoliško Prosvetno Društvo "F. B. Sedej" pripravlja…
Walter Bandelj in Rudi Pavšič.

SKGZ in SSO skrbi usoda slovenskega parlamentarca

/
Slovensko kulturno-gospodarsko zvezo in Svet slovenskih organizacij…