Štipendije ZKB za dijake in študente


Avtor: adminkp Datum: 319 dni nazaj.


Odgovornost, osebnost, proaktivnost, samozavest ter jasnost v komunikaciji so glavne značilnosti, ki lahko prepričajo delodajalca, da vzame nekoga v službo. To je glavno sporočilo predavanja podjetnice in svetovalke Mateje Milost na temo Z osebnostjo in znanostjo do prave zaposlitve, ki je bilo sinoči v razstavni dvorani na Opčinah. Predavanje je potekalo v okviru večera za mlade, na katerem je Z

KB letos nagradila 26 mladih s Tržaškega in Goriškega. To je bila zaključna faza projekta ZKB, ki vsako leto podeli štipendije maturantom višjih srednjih šol in študentom z univerzitetno diplomo prve in druge stopnje, ki jih banka razpisuje za svoje člane in za otroke članov, ki so se izkazali na študijski poti. Namen pobude je primerno nagraditi mlade iz tega prostora za prizadevnost in jih spodbujati, da nadaljujejo z izobraževanjem oziroma izpopolnjevanjem in torej s prizadevanji za uspešen vstop na trg dela. Srečanje je uvedel predsednik ZKB Adriano Kovačič.

ZKB je podelila sledeče štipendije 2017:

Foto: Primorski dnevnik

Podelitev štipendij ZKB. Foto: Primorski dnevnik

Diploma višje srednje šole: Katerina Cufar, Saša Ferfolja, Petra Racman, Boris Radovič, Neža Petaros, Sanja Vogric, Erika Labiani, Gaja Zuzic, Matteo Corsi, Ilenja Sedmach, Mojca Petaros in Dafne Vecchiet.

Univerzitetna diploma 1. stopnje: Aleš Lavrenčič, Karen Klobas, Tina Paljk, Majla Košuta, Brigita Gergolet, Igor Valič in Miha Pečar.

Univerzitetna diploma 2. stopnje: Anna Carere, Ivana Milič, Mateja Počkaj, Nada Sossi, Erika Ferluga, Ivana Paljk in Lea Ušaj.

RTV SVSD /  www.primorski.eu


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija. Digitalna verzija je brezplačna (12 številk), pri tiskani verziji (4 številke) pa krijete stroške poštnine (12 € Slovenija, 20 € tujina). Naročite brezplačno verzijo

"Nekateri Slovenci podpiramo manjšino, drugi pa vse kritizirajo"

/
Ljudmila Novak velja za dobro poznavalko razmer, v katerih živijo…

Pavšič in Bandelj pri novem ministru

/
Predsednika SKGZ in SSO, Rudi Pavšič in Walter Bandelj, sta…

"V Nabrežini imam še vedno hišo, ki mi veliko pomeni"

/
Marko Bandelli, minister za razvoj, strateške projekte in kohezijo,…

Na naslov predsednika poslali skupno pritožbo

/
Pet slovenskih organizacij je na predsednika republike naslovilo…