Iščejo nove slovenske vzgojiteljice


Avtor: adminkp Datum: 141 dni nazaj.


Javni izbor za poučevanje v občinskih vrtcih

Do 18. januarja je čas za prijavo na javni izbor za oblikovanje seznamov vzgojiteljev za poučevanje v tržaških občinskih vrtcih, med katerimi je predviden tudi seznam za poučevanje v slovenskih oddelkih. Kot smo poročali, je obvestilo pred tedni na svoji spletni oglasni deski objavila Občina Trst. Gre za izbor na podlagi naslovov in pisne preizkušnje, ki bo potekala 4. marca ob 11. uri v športni palači PalaTrieste (PalaRubini oz. Allianz Dome).

Vrtec Oblak Niko. Foto: Primorski dnevnik

Lestvice so predvidene za poučevanje v italijanskih oz. slovenskih oddelkih ter za podporni pouk, namenjene pa so zainteresiranim za nadomeščanje zaposlenih vzgojiteljev oz. za druga službena mesta za določen čas s polnim oz. polovičnim delovnim urnikom; predvidena kategorija je C z začetno letno plačo v višini 23.184,19 evra. Prijavijo se lahko italijanski državljani oz. Italijani brez italijanskega državljanstva ter državljani drugih držav članic Evropske unije oz. njihovi svojci brez državljanstva EU, a ki razpolagajo z dovoljenjem za bivanje, ter tuji državljani z dovoljenjem za bivanje za daljše obdobje oz. osebe s statusom azilanta ali mednarodno zaščito.

Primorski dnevnik


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija (12 številk). Naročite brezplačno verzijo

"Zahtevamo to in nič manj!"

/
Samo Pahor danes slavi 80 let V mestni kavarni, kjer sva…
Matajur, simbol Benečije

Svetovni slovenski kongres vabi na obisk Benečije

/
V okviru projekta Slovensko obrobje 2019 bo prihodnji petek,…

Licej Prešeren odnesel prvo nagrado

/
Na tekmovanju za višješolce Palio degli Asinelli so se dijaki…

V Doberdobu žalujejo za Jožetom Jarcem

/
Leta 1964 je bil s Karlom Šiškovičem in Jožetom Skerkom…