Bi zapeli v Slovenskem pozdravu?


Avtor: adminkp Datum: 8 dni nazaj.


Razvedrilni program Televizije Slovenija, oddaja Slovenski pozdrav, pripravlja nov izziv.

Gotovo poznate kakšno družino, ki rada skupaj zapoje. Pa mogoče potrebuje le nekaj spodbude, da se predstavi celotni Sloveniji. V oddaji Slovenski pozdrav, na Televiziji Slovenija, smo v dveh sezonah že gostili 22 družin iz Slovenije in zamejstva. Družine so bile ob petju predvsem ambasador lepih družinskih vrednot. Družine pa so v domači občini s televizijsko ekipo posnele tudi "predstavitev svojega domačega kraja". Ni pomemben sestav, pomembni so energija, ubrano petje, korajža, volja. Družinam so se pridružili tudi strici, tete, vsi, ki so lahko s svojimi glasovi pomagali.

Zmagovalke prejšnje sezone z voditeljema oddaje.

Vsem družinam pri nastopu pomagajo glasbeni mentorji. Obiščemo jih doma, se z njimi pogovorimo. V vsem se jim prilagodimo. Zaradi res lepega odziva številnih gledalcev doma in po svetu smo se odločili za 3. sezono, Družina poje v Slovenskem pozdravu.

Če poznate kakšno družino, prosim, posredujte jim vabilo, da se posnamejo z domačim mobilnim telefonom in videoposnetek, skupaj s prijavo, pošljejo na slovenskipozdrav@rtvslo.si . Čim prej, nekje do 20.avgusta.

Za kakršnekoli informacije sta dosegljiva Andrej Hofer, 041 327 858 in Blaž Švab, 031 654 664.

Spletna stran oddaje Slovenski pozdrav.


Facebook

Twitter
Pinterest
Google+
More

Kategorije novic


slovenske e-novice


naročite revijo moja slovenija

Revija Moja  SlovenijaBrezplačno boste prejeli digitalno mesečno revijo Moja Slovenija. Digitalna verzija je brezplačna (12 številk), pri tiskani verziji (4 številke) pa krijete stroške poštnine (12 € Slovenija, 20 € tujina). Naročite brezplačno verzijo

V Torontu bodo 8. septembra popisovali slovenske običaje

/
Raziskovalka Andreja Bezjak začenja izvajati svoj projekt "Dokumentiranje…
"Če bi mi nekdo ponudil konkurenčno in urejeno delovno okolje, predvsem pa možnost za razvoj v Sloveniji, se jutri vrnem domov," pravi Slovenka, zaposlena pri Ernest and Young.

Slovenka, ki je v New Yorku našla sanjsko življenje

/
Slovenska ekonomistka Lina Dmitrović je svojo kariero in življenje…

17. nagradni natečaj UVZS

/
Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu objavlja XVII.…